Grapefruit Button
Ganache op smaak gebracht met pompelmoessap. Omhuld met Belgische witte chocolade en een bodem van fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity
Lime Button
Ganache op smaak gebracht met limoensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity
Passion Fruit Button
Ganache op smaak gebracht met passievruchtensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity
Vanilla Button
Witte chocolade ganache met een royale hoeveelheid vanillezaadjes van de Madagaskar Bourbon Vanille. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Buitenbeentjes
Zeezout Karamel
De alom geliefde karamel met een vleugje zeezout. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Double Impact
Coertjens
Praliné gemaakt van amandelen uit Sicilië en hazelnoten uit Piemonte. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.
Are you nuts
Marijn
Praliné gemaakt van San Saba pecannoten. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.
Are you nuts
Gianduja
Originele hazelnootchocolade, bereiding met oorsprong in Noord-Italië. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.
Are you nuts
Pink Panther
Ganache van framboos. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity
Purple Rain
Ganache van cassisbesjes. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity
Yabai
Ganache op smaak gebracht met Kyoto Kuro Shichimi, een exclusieve Japanse mix van verschillende pepers. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Spice up your life, Buitenbeentjes
Basil Lemon
Ganache in balans gebracht met verse basilicumblaadjes en vers geperst citroensap. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity, Infusion
Lady
Ganache delicaat op smaak gebracht met cassisbesjes en geïnfuseerd met Lady Grey thee. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%. Eén van Marijns favoriete combinaties.
Fresh And Fruity, Infusion
Earl Grey
Ganache geïnfuseerd met Earl Grey thee. Het aroma van bergamot met zwarte thee is een klassieker bij de Britse tea time. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%
Infusion
Crocodile
Ganache op smaak gebracht met premium Iraanse pistachenoten. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Spice up your life, Buitenbeentjes
Coffee
Ganache met een mooi evenwicht tussen fondantchocolade en espressokoffie. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Double Impact
Banana
Ganache van fondant- en melkchocolade met banaan op smaak gebracht. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Fresh And Fruity, Double Impact
Lavendel
Ganache van fondantchocolade geïnfuseerd met lavendelbloemetjes. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Infusion, Buitenbeentjes
Grand Cru Madagascar 72%
Ganache gemaakt van cacaobonen uit Madagaskar, het grote excentrieke eiland ten zuidoosten van Afrika. Stevige cacaosmaak, toetsen van peper en rode vruchten. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Grand Cru
Grand Cru Grenada 75%
Ganache gemaakt van cacaobonen uit Grenada, het zuidelijkste eiland van de Caraïben, net boven de Venezolaanse kust. Een stevige cacaosmaak met florale toetsen. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Grand Cru
Grand Cru Costa Rica 75%
Ganache gemaakt van cacaobonen uit Costa Rica, het weelderig land op de smalle strook in Midden-Amerika. Verfijnde cacaosmaak met een milde bitterheid. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Grand Cru
Grand Cru Vietnam 80%
Ganache gemaakt van cacaobonen uit Vietnam, in Zuidoost-Azië, dat bij vele reizigers tot de verbeelding spreekt. Robuuste cacao met een subtiele zuurgraad. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Grand Cru
Pallet Or
Voor de signatuur donkere chocolade praline koos Marijn voor niets minder dan Criollo bonen uit Mexico. De witte cacaobonen zijn zeldzaam en kostbaar en ze hebben een fluwelen cacaosmaak en een zachte bitterheid in de nasmaak. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Double Impact
Apple Pie
Ganache gemaakt met biologische appels en op smaak gebracht met karamel en een vleugje kaneel. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.
Fresh And Fruity
Kompas
Ganache met Chinese vijfkruidenmengeling die Marijn in zijn periode in Hongkong veel gebruikte: Steranijs, Peper, Venkelzaad, Kruidnagel & Kaneel. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Spice up your life
Bosaardbei
Bosaardbeien, Marijns favoriete vruchten, verwerkt in een ganache. Omhuld met Belgische melkchocolade 45%.
Fresh And Fruity
Robusta
Hazelnootpraliné van Piemonte hazelnoten op smaak gebracht met Robusta koffiebonen. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Are you nuts
Tiger
Marijns welbekende infusie van chai thee brengt deze ganache op smaak. Met de ontelbare specerijen is dit een unieke masala. De Thaise melkthee met specerijen vormt hier de inspiratie voor. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Infusion, Spice up your life
Rhum of the Caribbean
Ganache van fondantchocolade met een piratenscheut rum uit Barbados. Omhuld met Belgische fondantchocolade 60%.
Robbing The Liquor Store